Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Képek
 
→ M e n ü
 
Videók
 
EREDMÉNYEK-Tavasz:

 Lipót-MTE 3-1

MTE-Ajka 2-1

Csesztreg--MTE 4-1

MTE-Vép 2-0

SVSE-MTE 1-4

MTE-Bükk 1-1

Hévíz-MTE 3-1

MTE-Tapolca 5-1

MTE-Csorna 2-0

Haladás B - MTE elmaradt

MTE - Répcelak 1-0

Cell - MTE 2-1

MTE - Veszprém 1-3

Badacsonytomaj - MTE 2-4

MTE - Sárvár 1-3

 
Season
 
Barátaink
 
Linkek
 
BN

 

 
Szavazás
mire költsünk legközelebb?
Mi legyen a Brigate Nord következő beruházása?

új lányokat a Pipacsba!
új sálat!
új drapit!
új orrot a Takinak!
lengetős zászlókat
Árpád sávos zászlót!
egyenpulcsit!
OTP részvényeket!
új kocsit a Szaszának!
vegyünk bodzaföldet!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Beszámolók 2007/08
Beszámolók 2007/08 : ESMTK-MTE 1904

ESMTK-MTE 1904

Ultras Móvár  2008.04.08. 00:00

Az óvári hallgatói napok és a 3 napos hullamerev részegség pár embert visszavett a "korai" indulástól,főleg úgy,h a brigate 3/4 részét start előtt fél órával szedtük össze különböző helyekről,értem ezalatt a kolesz mellékhelyiségeit ,a szerencsésebbeket csajok mellől rángattuk ki,így két autóval vágtunk neki Pesterzsébetnek.

Az óvári hallgatói napok és a 3 napos hullamerev részegség pár embert visszavett a "korai" indulástól,főleg úgy,h a brigate 3/4 részét start előtt fél órával szedtük össze különböző helyekről,értem ezalatt a kolesz mellékhelyiségeit,a szerencsésebbeket csajok mellől rángattuk ki,így két autóval vágtunk neki Pesterzsébetnek.Adó-vevőkkel felszerelkezve ismét tudta tartani a kapcsolatot a két autó így jó hangulatban telt az út az M1-esen,ahol a gyanútlan autósok gyakran láthattakaz ablakokból derékig kilógó sálakat lengető ultrákat,illetve egyik tagunk úgy érezte,hogy egy busznyi embernek minden vágya az,h megnézze a hátsó fertályát...:)Pár megállót és csak egyszer eltévedve értünk demszky-land 20. kerületébe egy órával meccs előtt.A jegyeket beszereztük,melyek meglepően igényesek voltak,csakúgy mint a stadion,2.osztályú szinten.Nagyon hangulatos kis aréna az ESMTK otthona.Kipakoltuk a drapikat,természetesen még mindig fordítva,ezt meg is jegyezte a csapat elnöke aki odajött hozzánk meccs előtt,hogy szeretné ha ezt a közeljövőben nem fejjel lefelé lennének kifejezve,és a csapat is ezen a véleményen van és ma mindent bele fognak adni.A gruppo pár tagja a kocsma felé vette az irányt,így az ottmaradottak átvehették a helyi ultrák Pesterzsébeti Focisok(K) kiadványát,melyet azóta többször is átlapoztunk és irigykedve olvastuk,hogy az önkormányzat teljes mellszéleséggel kiáll a csapat mellett,nem pedig egy megye 3.osztályú gárdába öli a pénzét,mint náluk...A csapatok kivonulásakor egy füstöt hoztunk működésbe melynek mi nem éreztük semmilyen szagát...A túloldalon kiszászlókkal és igényesen feldíszített szektorral köszöntötték a játékosokat.Az első félidőben elég jól ment a szurkolás,ezt a csapat meg is hálálta egy szép góllal.Ritka meccsek egyike volt a félidei produkciója a csapatnak,hisz szinte végig egykapuztunk.Szünetben a büféből visszafele jövet történt egy kisebb szóváltás egy helyi szurkolóval,aki elég illuminált állapotban küldött minket melegebb éghajlatra,de a társai gyorsan leállították és elnézést kértek.A 2. félidő elején rögtön egyenlített az ESMTK,melyet a helyi galeri kisebb hangrántokkal ünnepelt.Hangunk alábbhagyott,csak ritkán szólaltunk meg,de a félidő végére felszívtuk magunkat,de már nem a mi csapatunkról szólt a mérkőzés.A Liza teljesen átvette a játék irányítását,de igazságos döntetlen született.A csapatot megtapsoltuk,de új szokásukhoz híven ismét nem jöttek ki  megköszönni a buzdítást,mint később kiderült azért mert szégyelték magukat...Útban a kijárat felé az idősebb pesterzsébeti szurkolók folyamatosan jöttek kezet rázni és gratulálni nekünk és a csapatnak.A hazaút is elég eseménydúsra sikeredett köszönhetően annak,hogy teljesen eltévedtünk,na meg beiktattunk pár megállót hazafelé,ahol sofőrünk kocsiját sikerült meglovasítania egyik elég illuminált állapotban lévő tagunknak,ami hatalmas derültséget okozott köreinkben.Összeségében egy elég jó túrán vagyunk túl és alig várjuk a következőt mely Budaörsön kerül megrendezésre.

U.I.:Szasza is a hero...:)

 
Óra
 
TABELLA

 

 
Nordchat2 béta

 
Számláló
Indulás: 2005-08-13
 

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG